OM OSS

Anders Eriksson´s Mureri & Plattsättning AB

Här kan du läsa mer om vilka vi är & vad vi står för.

Företaget

Anders Eriksson´s Mureri & Plattsättning AB grundades 1992 av Anders Eriksson. Vi började som enskild firma med fokus på mureri & plattsättning.

2008 bildades aktiebolaget Anders Eriksson´s Mureri & Plattsättning AB och idag är vi sju medarbetare, med lång erfarenhet och kunskap inom våra affärsområden.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom vårt kompetensområde.

7

Medarbetare

+30

År

+700

Nöjda kunder

Idé & Vision

Vår affärsidé är att leverera projekt av högsta kvalitét med stort fokus på miljö, arbetsmiljö och långsiktiga kundrelationer.

Vi lägger stora resurser för att ligga i framkant, vad gäller kundservice, kvalitet och kompetensutveckling.

Att leverera hög kvalitet är kärnan i vår verksamhet, det är grunden till varför vi kunnat verka i över 30 år med ett återkommande kundklientel av både proffsbeställare och privatkunder.

Vi jobbar hårt för att upprätthålla en hög nivå på utförda arbeten och för att värna om vår miljö, samt att vara i konstant utveckling vad gäller teknik och arbetsmiljö.

Att vara fackligt ansluten är för oss en självklarhet. Förutom att det möjliggör samarbeten med andra företag, är det en trygghet för vår personal och för dig som beställare.

Vi utbildar oss regelbundet i allt från heta arbeten, till HLR och ställningsbyggnation, som en del av vårt arbete att skapa en trygg arbetsmiljö.

Vi innehar våtrumsbehörighet och är ett av Byggkeramikrådets (BKR) ”Behöriga företag”. Våra plattsättare & arbetsledning utbildas regelbundet hos BKR, för att uppdateras på nya regler & krav.

Våra samarbetspartners/UE är auktoriserade hos respektive organ (Elsäkerhetsverket & Säker Vatteninstallation).

Samarbetspartners

0708645771

Ring oss

info@aemureriab.se

Skicka e-post

Besök- Leveransadress

Snickarvägen 3
619 33 TROSA

Postadress

BOX 5
619 21 TROSA

Kontakta oss!

Välkommen att skicka en förfrågan via vårt formulär! Beskriv i korthet vad vi kan stå till tjänst med så hör vi av oss inom kort!